Bătaie ca-n filme în Centrul Vechi. Mai multe persoane s-au atacat cu tarte cu frişcă

Conform martorilor oculari, totul a început când un domn a comandat unui chelner o tartă cu multă frişcă, pentru că era ziua soţiei sale. Din păcate chelnerul a alunecat pe o coajă de banană şi tarta a ajuns pe faţa unui alt mesean. Acesta din urmă, furios pe chelner, a luat propria tartă cu friştă şi a aruncat-o spre chelner, care însă tocmai se apleca să cureţe tarta şi a doua tartă a ajuns în spinarea unui poştaş care trecea întâmplător pe acolo.

Poştaşul nu a lăsat lucrurile aşa. După ce şi-a scuturat haina, s-a dus în bucătărie, de unde a venit cu 3 tarte, pe care le-a aruncat spre chelner, mesean şi doamnă. Bătaia a degenerat. În altercație au mai fost implicați un bărbier, care a primit și el o tartă cu frișcă în față, clientul acestuia precum și mai multe femei. 

Nici intervenția poliției nu a calmat lucrurile, primii agenți veniți la fața locului primind, fiecare, câte o tartă de frișcă în față. Conform oamenilor legii, cei care au instigat această bătălie purtau pălării de tip „melon” și au fugit de la fața locului suindu-se într-un Ford model T.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

31 august 2018 19:45
Citește mai mult despre: bataie filme frisca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult