O rivalitate începută în secolul trecut, între rockeri și depeșari, încă mai stârnește pasiuni nebune! Recent, doi pensionari care-au descoperit întâmplător că unul este rocker și celălalt depeșar au ajuns să se ia la bătaie într-un sediu de poștă - ba, mai mult, i-au atras în scandal și pe alți pensionari aflați la coadă.

bataie_depesari_rockeri.jpg ”Cei doi stăteau la coadă și, ca să-și omoare timpul cât așteaptă să le vină rândul la ghișeu, au intrat în vorbă”, rememorează un martor. ”Și, după vreo două ore de discuții, unul dintre ei a scăpat un aparent nevinovat «O-ho, anii ‘90, când eram tânăr și mare depeșar», moment în care celălalt pensionar și-a dat paltonul, sfeterul și cămașa jos și a expediat un pumn aproape energic spre fața depeșarului.”

”Eu sunt rocker și urăsc depeșarii! Skid Row forever! Def Leppard rules!”, a urlat pensionarul la bustul gol în timp ce încerca să nimerească depeșarul. ”Rocker? Nu știam de ce puți în halul ăsta. Nespălatule! Satanistule!”, a sunat imediat riposta depeșarului. În acel moment a intervenit însă sprintenul bodyguard de 68 de ani al Poștei, care i-a bătut cap în cap pe cei doi scandalagii, liniștindu-i complet.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Thursday, 31.01.2019 18:43 Monden

National Cinematografic