Bătaie cu săbii între ţigani la Craiova, după ce unul din ei a dat un spoiler din Game of Thrones

Poliţia a intervenit în forţă la Craiova în această dimineaţă, după ce între două clanuri de interlopi din vestul oraşului s-a iscat un veritabil război cu săbii, lanţuri şi bâte de baseball. Mai bine de 174 de persoane au fost internate cu vânătăi, fracturi şi ochi scoşi, iar capii clanurilor jură că răfuiala nu a luat sfârşit.

Potrivit anchetatorilor, totul ar fi pornit de la un spoiler din Game of Thrones. “Geani al lu’ Cămătaru i-a atacat din senin pe membrii clanului Tanchiştilor, care petreceau la o sală de pariuri sportive de la parterul unui bloc. E adevărat că Geani e de mult timp în evidenţele noastre şi rivalitatea dintre cele două grupări e mai veche, dar ce s-a întâmplat azi sfidează orice cod de onoare al mafioţilor”, povesteşte un poliţist.

“Dând dovadă de un sânge rece înfiorător, Giani s-a dus la ai lu’ Tanchistu’ şi le-a spus tot ce s-a întâmplat în episodul de azi dimineaţă, deşi unii dintre ei nu-l văzuseră. Fireşte, aceştia au scos săbiile, alţii au sărit în apărarea lui Gică şi a început un măcel mai ceva ca la Nunta Roşie, adică atunci când tot clanurile astea s-au tăiat la o nuntă în Strehaia în 2014.”

Martorii spun că, la auzul spoilerului, chiar şi câţiva poliţişti ar fi scos pulanele să-i dea vreo două nemernicului de Giani, însă reprezentanţii forţelor de ordine neagă vehement acest “zvon răutăcios”: “Noi ne-am uitat la Game of Thrones încă de astă-noapte, ca să nu fim luaţi prin surprindere. Craiova e un oraş periculos!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
9 mai 2016 18:21
Citește mai mult despre: Craiova Game of Thrones interlopi sabii spoiler

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult