Bătaie cu săbii ninja între două clanuri interlope in Tokyo

Un samurai a murit și alți doi au ajuns la spital după o bătaie ca-n filmele lui Kurosawa, în fața unei discoteci din Tokyo. Victimele provin din aceeași grupare interlopă și sunt clienți vechi ai poliției nipone. Scandalul a pornit, se pare, de la o datorie mai veche pe care agresorii o aveau la clanul rival. Când s-au întâlnit în fața discotecii, cămătarii au vrut să le ia samurailor din clanul rival săbiile, pentru a le valorifica la fier vechi.

“Haoleu, să moară mama, nu te atinge de sabie că bag cuțitu-n mine!” a strigat scurt unul dintre samuraii amenințați, referindu-se la celebra procedură sepukku.

Până la încăierare a fost un singur pas. Samuraii au sărit unii la alții cu săbiile ninja și doar intervenția în forță a poliției nipone a pus capăt scandalului. Agresorii Shogun și Brusli au ajuns la secție, iar victimele au fost transportate de urgență la spital. Cadavrul lui Cichicean, samuraiul omorât în încăierare, urmează să fie înhumat maine, în prezența tuturor persoanelor dubioase din Tokyo.

Scris de TNR
26 iunie 2011 09:09

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult