Bătaie în parcare la mall între un cocalar cu tanc şi unul cu rachetă Javelin

Parcarea unui mall din Vâlcea a fost scena unei bătăi mai puţin obişnuite între şoferi! În această dimineaţă, un cetăţean aflat la volanul unui tanc a intrat în conflict cu un alt cetăţean, care a scos din portbagajul BMW-ului o rachetă Javelin.

„La un moment dat, dârlăul cu tancul a pus ochii pe un loc de parcare, dar ce să vezi, gagiul cu BMW-ul dădea deja cu spatele să intre. S-au înjurat, s-au scuipat, ăla cu tancul a ameninţat că-i împuşcă parbrizul şi atunci celălalt a coborât din maşină şi a scos un tub imens, aşa, ca un cazan de ţuică da’ mai lunguieţ. Probabil Javelin sau NLAW, nu mi-am dat seama că n-aveam binoclul setat pe infraroşu”, spune Costică, angajat al spălătoriei din parcarea mallului.

Cei doi au fost tranchilizaţi cu gaze non-letale de paznicul mallului, nea Gigi, înainte să provoace o explozie terifiantă cu zeci, poate sute de victime.

Cu toate acestea, întreg internetul s-a amuzat urmărind imagini cu cearta celor doi, filmate de un grup de hipsteri care îşi făceau selfieuri cu o dronă Bayraktar în aceeaşi parcare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
14 aprilie 2022 16:36
Citește mai mult despre: bataie javelin parcare tanc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult