Blănurile sunt la mare căutare în această perioadă! În urmă câteva ore, un magazin din Capitală care mai avea pe stoc un singur costum de Chewbacca a fost scena unei ciocniri violente între un grup de fani Star Wars şi o ceată de colindători, soldată cu 5 persoane rănite uşor.

costum_chewbacca_bataie.jpg
Potrivit poliţiştilor de la Secţia 32, scandalul a izbucnit după ce amândouă grupurile au revendicat costumul păros. "Colindătorii voiau să-l folosească pe post de urs, susţinând că oricum nu-i nicio diferenţă", explică agentul Mircea Guţică. "Acest lucru i-a jignit profund pe fanii Star Wars, care spun că blana de Chewbacca e sacră şi trebuie purtată doar la convenţii SF şi alte ceremonii ale virginităţii."

Cearta dintre cele două grupuri a degenerat rapid într-o altercaţie brutală cu săbii laser şi sorcove, fiind necesară intervenţia agentului de pază. Acesta i-a despărţit pe scandalagii şi a luat acasă costumul de Chewbacca, spunând că soţia sa îşi doreşte de ani de zile o haină de blană.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 18.12.2017 17:02 Monden

National Cinematografic