Bătaie între sosiile lui Putin, ca să decidă cine-o babardește pe Kabaeva în seara asta

Trei sosii ale lui Vladimir Putin s-au încăierat azi la Kremlin pentru că fiecare își propusese s-o babardească pe fosta gimnastă Kabaeva, venită în vizită la dictator. Sosiile au fost aspru pedepsite, pentru că una din ele a fost zgâriată pe față în timpul altercației, ceea ce înseamnă că nu mai poate juca rolul lui Putin timp de câteva zile.

Altercația a fost oprită chiar de Alina Kabaeva, care a potolit sosiile spunându-le că pot intra toți trei în dormitor, pentru că Vladimir are o noapte mai grea și oricum tratamentele cu steroizi i-au micit penisul atât de mult că în curând va invada și Polonia.

Kabaeva le-a atras însă atenția sosiilor că nu e nevoie ca Vladimir să afle, pentru că nu e bine să-i distragă atenția de la calculele strategice pe care le face zi de zi. Pentru discreție maximă, în dormitorul Alinei au intrat și toți membrii regimentului de gardă, care s-au asigurat că sosiile nu se iau din nou la bătaie, ci își fac datoria cu rândul, cum e ortodox. ”Seara a fost reușită”, spune Kabaeva. ”Pot confirma că Vladimir m-a satisfăcut de 6 ori azi-noapte”. Cu toate astea, Kabaeva i-a recomandat lui Putin să mai angajeze sosii, că nu se știe niciodată.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
17 mai 2022 17:58
Citește mai mult despre: Kabaeva Putin

Comentarii 1 comentariu

  • Si Borcea a renuntat la tigara ” de dupa” ajunsese la 3 pachete/zi !

Alte articole

Vezi mai mult