Bătaie între un găinaț și o dudă pentru singurul centimetru liber de pe mașina cuiva

A fost o bătaie ca-n filme, dar la scară mai mică, în colţul umbros al unei parcări de bloc din Sectorul 3 al Capitalei! Potrivit mai multor martori, o dudă răscoaptă s-a încăierat cu un găinaţ moale pe capota unei maşini marca Peugeot de culoare incertă.

„Cel mai probabil, vorbim despre o răfuială teritorială, conflictul pornind de la ultimul centimetru pătrat nemânjit”, spune Geanone Stănciuleanu, agent de poliţie locală care a asistat neputincios la încleştarea celor doi rivali. „Duda a argumentat că e sezonul ei, că găinaţul poate să pice pe maşină în tot restul anului, în timp ce găinaţul încerca să îi explice că el primează fiindcă e o nevoie fiziologică.”

„Totul s-a petrecut atât de repede, nici nu mi-am dat seama că se bat o dudă şi un găinaţ, sincer vă spun, credeam că sunt o mură şi o flegmă”, a declarat Tănţica, o pensionară care se uita de la geam.

Câştigătorul luptei e greu de stabilit, deoarece ambii participanţi s-au contopit într-un fel de mâzgă movuliu-verzuie şi s-au prelins pe tabla vehiculului, iar nimeni nu vrea să le acorde îngrijiri medicale fiindcă, serios, cine ar îngriji medical o dudă şi un rahat de pasăre.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
5 iunie 2024 16:00
Citește mai mult despre: bataie dude gainat masini parcare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult