Bătaie la azil între fanii lui Brandon și ai lui Dylan din Beverly Hills

Încăierare la casa de bătrâni ”Mers Lin” din Ploiești, unde două grupări rivale de pensionari s-au bătut cu bastoanele din cauza unei dușmănii vechi de peste 25 de ani. Concret, fanii lui Brandon s-au bătut cu fanii lui Dylan din Beverly Hills. Boșorogii au fost despărțiți cu greu de agenții de pază, pentru că și agenții sunt foarte bătrâni.

Totul a început după ce Ionuț F, un bătrân din Rm. Vâlcea, ar fi susținut că Dylan a avut mereu părul mai mișto decât Dylan, iar Tudor G, coleg de palier la azil, a spus că Brandon era un pitic semidoct care în loc să babardească tot ce prindea și-o ardea intelectual cu Andrea Zuckerman. Imediat după asta, cei doi s-au lovit cu pumnii lor noduroși de la artrită.

Nici măcar pensionarii mai tineri din azil nu înțelegeau despre ce vorbesc cei doi: ”Discută ore în șir despre seriale de acum 30 de ani. Machea, ce-o fi Melrose Place? O zonă erogenă?”, a declarat Antonia Fîrtat, babă internată la același azil.

În timpul încăierării, Ionuț F. i-a smuls rivalului său branula și i-a răsturnat stativul cu perfuzie salină. După sosirea polițiștilor, cei doi n-au depus plângere, dar Tudor G a ținut să spună că Ionuț F e un boșorog care a fost internat de familie la azil pentru că bea prea mult și juca pensia la păcănele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 ianuarie 2022 18:53
Citește mai mult despre: Brandon Dylan Melrose Place serial

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult