Bătăuşul din Straja, susţinut de tovarăşi. Mii de cocalari îşi bat femeile în faţa procuraturii

Miting emoţionant în faţa procuraturii din Petroşani. Impresionaţi că bătăuşul din Straja a fost săltat de autorităţii, mii de cocalari au venit în centrul Petroşaniului şi au început să-şi bată femeile, ca să atragă atenţia că incidentul din bar nu a fost un caz singular. Miile de BMW-uri conduse de cocalari au ajuns în centrul oraşului claxonând încontinuu, în aplauzele jandarmilor.

“Dorim să le mulţumim jandarmilor pentru spiritul civic. La un moment dat un nesimţit a venit să ne provoace, le-a arătat jandarmilor semnul cu claxonatul interzis, dar jandarmii l-au bătut de s-a căcat pe el, aşa cum merita, dobitocul”, explică Robert Acrişor, cocalar din Petroşani.

Jandarmii veniţi să asigure ordinea le-au amenajat cocalarilor un spaţiu îngrădit cu garduri, în primul rând ca să nu scape femeile bătute şi în al doilea rând ca să nu mai fie şicanaţi de trecători. După bătaie, cocalarii au depus flori şi gantere la sala de forţă unde interlopul care a bătut salvamontista a făcut muşchii pentru care îl invidiază până şi Poliţia locală.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
8 februarie 2016 14:02

Alte articole

Vezi mai mult