Bătrân senil, căutat de un an de familie, descoperit la Rock FM, unde are o emisiune

Se numeşte Dan, are 74 de ani, se exprimă cu oarecare dificultate şi a dispărut de acasă din zona Buzău în urmă cu mai bine de un an. La data dispariţiei purta un maieu de culoare deschisă, blugi şi o geacă de piele. Are părul cărunt şi rar, dar se ţine bine pentru vârsta lui şi uneori se mai bagă în seama cu femei tinere, spre deliciul trecătorilor.

Cam aşa suna anunţul trist de dispariţie de acasă a unui biet boşorog senil, descoperit miraculos, când nimeni nu se mai aştepta, la un post de radio de bătrâni. Deşi îşi pierduseră speranţa să-l mai găsească, rudele au constatat cu uimire că îi aud vocea la un radio autohton, Rock FM. Bătrânelul Dan avea emisiune la radioul respectiv, playlistul fiind melodiile de la nunta lui, din 1968.

“Ne-am dus la sediul Rock FM, unde l-am găsit pe Tataia Dan. Era bine, făcea un interviu. Am decis să-l lăsăm acolo, pentru că sediul e plin de bătrâni cu care se înţelege bine, mai joacă table, şah, mai povestesc în direct trăznăi de-ale lor, de la revoluţie, din război, de acum 40-50 de ani, de pe vremea lor. E ca la azil, dar nu ne costă şi pe deasupra mai ia şi un salariu”, spun nepoţii lui Tataia Dan.

Scris de Ionut
23 mai 2018 14:25
Citește mai mult despre: Dan Alexe Rock FM

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult