Încă un incident în trafic provocat în Cluj-Napoca de cea mai celebră miliardară a orașului, tanti Lia din Grigorescu, deținătoarea a nu mai puțin de 2 garsoniere închiriate pe sume colosale unor studenți. Se zvonește că bătrâna n-ar fi la prima avere, și că ar fi luat în gazdă și o fată de la Medicină acum doi ani, deci e putred de bogată.accident_bentley_batrana_volan.jpg

Tanti Lia se deplasa pe Str. Octavian Goga, urlând din maşina sa, Bentley Mulsanne: ”Săracilor!” spre trecători, când a pierdut controlul volanului încălzit, din piele, și cei 500 de cai putere ai bolidului au proiectat-o într-un Logan care venea din sens opus.

Bătrâna a declarat că tocmai luase avansul pe 3 luni la una din garsoniere şi se ducea la showroom să facă buy-back, să dea Mulsanne-ul și să-şi ia un Bentayga Hybrid. În urma impactului i s-a deschis portbagajul şi i s-a furat sacoşa cu bani: ”Nu mă miră, sărăntocii ăștia sunt cu mintea numai la găinării: ”Voi dacă ați vedea 8 milioane de euro pe jos, v-ați apleca după ei?”, a spus Tanti Lia.

Tanti Lia nu e la prima ispravă de acest gen, ea provocând daună totală la un Bentley Continental GT, pe care îl împrumutase de la o prietenă care are un apartament cu două camere în Mărăști, închiriat tot la studenți.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Wednesday, 10.10.2018 10:16 Monden

National Cinematografic