Încă un incident în trafic provocat în Cluj-Napoca de cea mai celebră miliardară a orașului, tanti Lia din Grigorescu, deținătoarea a nu mai puțin de 2 garsoniere închiriate pe sume colosale unor studenți. Se zvonește că bătrâna n-ar fi la prima avere, și că ar fi luat în gazdă și o fată de la Medicină acum doi ani, deci e putred de bogată.accident_bentley_batrana_volan.jpg

Tanti Lia se deplasa pe Str. Octavian Goga, urlând din maşina sa, Bentley Mulsanne: ”Săracilor!” spre trecători, când a pierdut controlul volanului încălzit, din piele, și cei 500 de cai putere ai bolidului au proiectat-o într-un Logan care venea din sens opus.

Bătrâna a declarat că tocmai luase avansul pe 3 luni la una din garsoniere şi se ducea la showroom să facă buy-back, să dea Mulsanne-ul și să-şi ia un Bentayga Hybrid. În urma impactului i s-a deschis portbagajul şi i s-a furat sacoşa cu bani: ”Nu mă miră, sărăntocii ăștia sunt cu mintea numai la găinării: ”Voi dacă ați vedea 8 milioane de euro pe jos, v-ați apleca după ei?”, a spus Tanti Lia.

Tanti Lia nu e la prima ispravă de acest gen, ea provocând daună totală la un Bentley Continental GT, pe care îl împrumutase de la o prietenă care are un apartament cu două camere în Mărăști, închiriat tot la studenți.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 10.10.2018 10:16 Monden

National Cinematografic