Bătrâne și senile. Fetele de la André au uitat deja că ieri au spus că se reunesc

Asaltate azi de fani și întrebate când o să aibă primul concert în formulă reunită, fetele de la Andrè au ridicat uimite din umeri. ”Ce concert, maică? Ce reunire? Nu știu despre ce vorbești”, a exclamat uimită Andreea Bălan la întrebarea unui fan.

A fost nevoie de intervenția asistentei care o are în grijă pe Andreea Bălan, care i-a explicat fanului că artista nu-și aduce aminte nici ce-a spus acum o oră, darămite ceva ce-a spus cu o zi înainte. ”Săraca este senilă, cred că este a 174-a oară când vorbește despre reunirea trupei André. Până acum nimeni n-a băgat-o în seamă, dar acum, nu știu de ce, toată lumea a luat-o în serios când a delirat despre reunire”, a spus asistenta.

Deși extrem de supărați, fanii trupei André nu vor rămâne așa pentru mult timp. ”Ei sunt chiar mai bătrâni decât fetele de la André – poate nu la fel de senili, e adevărat, dar cu siguranță mai bătrâni decât ele – așa că vor uita, al rândul lor, de reunirea trupei, de faptul că s-a discutat așa ceva”, este de părere reputatul psiholog Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 iulie 2019 17:07
Citește mai mult despre: Andre

Alte articole

Vezi mai mult