BBC nu mai riscă nimic! Clarkson va fi înlocuit cu Rareș Bogdan, care e și anost și inofensiv

La nici câteva ore de la suspendarea lui Jeremy Clarkson, BBC a început să se gândească la un înlocuitor pentru popularul prezentator. De data aceasta însă nu mai vor să riște nimic și sunt dispuși să pună un prezentator total anost dar mai ales inofensiv. Rareș Bogdan a obținut scoruri excelente în testele de aptitudini pe exact aceste calități și se află, ca să folosim un termen drag presei automobilistice, în „Pole Position” pentru a ocupa acest post.

Dacă Rareș Bogdan va fi ales ca prezentator vor urma, fără îndoială, o serie de schimbări în emisiune. Rareș a cerut deja ca în locul scaunului obișnuit să aibă un jilț colorat, model Ludovic XIV, care să aibă pe partea stângă un ceaslov cu scrieri românești din Ardeal în secolul XVIII iar pe dreapta un girofar cu nestemate.

Rubrici noi își vor face locul în emisiunea cu Rareș Bogdan, cea mai promovată fiind „intervenție telefonică cu Cozmin Gușă”. Totodată, pe lângă teste la mașini Ferarri, Zonda sau Porche se vor testa și tigăile Delimano, cuțitele Miracle Blade și Pedi Spin.

Scris de Eftimie
11 martie 2015 13:03

Alte articole

Vezi mai mult