Bear Grylls a filmat o emisiune într-un bloc din Titan în care nu curge apă rece

Cunoscutul realizator tv a coborât din elicopter în faţa unui bloc de pe Aleea Postăvarului aflat la aproximativ cinci kilometri de civilizaţie. Misiunea lui Bear Grylls s-a dovedit grea de la început. Ca să pătrundă în imobil, el trebuia să treacă de cinci maidanezi care apărau intrarea, deoarece o bătrână din bloc îi hrănea cu regularitate şi arunca apă clocotită pe hingheri atunci când muncitorii de la ecarisaj veneau să-şi facă datoria.

“Voi încerca ceva extrem de riscant”, a explicat Bear Grylls privind în obiectivul camerei. „Mă duc să caut un maidanez mort care a făcut parte din haita asta, îl jupoi şi-i pun blana pe mine, ca să capăt mirosul lui specific.”

Zis şi făcut. Bear Grylls a găsit câinele mort la o ghenă din apropiere şi l-a jupuit cu răbdare, spre stupefacţia a două ţigănci care încărcau peturi goale într-un căruţ.

După ce a intrat în bloc şi a escaladat patru etaje, Bear Grylls şi-a dat seama că a descoperit locul perfect în care să înnopteze. O garsonieră confort 1 în care mişunau nişte gândaci prea mici ca să-i pună viaţa în pericol.

“Din păcate, nu curge apă. Nici rece, nici caldă,” a observat Bear, răsucind robinetul de la bucătărie. “Singura sursă de apă rămâne vasul de veceu. Mă duc să văd dacă au mai rămas în el şi ceva resturi alimentare. Am nevoie de proteine, deoarece frigul de peste noapte o să mă termine dacă nu ard calorii.”

Dimineaţa l-a găsit pe Bear Grylls cu un gândac pe obraz. A întins mâna, l-a strivit între degete şi l-a mâncat. “Gândacii de bucătărie sunt excelenţi la micul dejun”, a exclamat el, după care a coborât cele patru etaje pe care le urcase cu o seară înainte, a ieşit din bloc şi s-a îndreptat, cu şase maidanezi pe urmele lui, către staţia de autobuz. Acolo i-a făcut semne disperate şoferului de pe 311, care l-a recuperat şi l-a dus înapoi în civilizaţie.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
18 decembrie 2011 14:30

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult