Bear Grylls lansează documentarul „Cum să supraviețuiești într-o pădure plină de ninja”

Filmul este doar prima parte dintr-o amplă serie de emisiuni intitulată „Sfaturi utile pentru absolut orice situație”, o colecție video destinată oamenilor care vor sfaturi utile pentru absolut orice absolut situație. Pentru această emisiune Bear Grylls s-a parașutat într-o pădure dintr-o zonă sălbatică a Japoniei, cunoscută pentru faptul că este plină ochi de ninja.

Expert în arta supraviețuirii, Bear Grylls ne învață să ne păstrăm calmul în fața hoardelor de ninja și ne învață câteva secrete care pot face diferența dintre viață și moarte: „În această pădure sunt sute de ninja, dar nu se văd pentru că stăpânesc arta camuflajului. Ca să scapi viu de aici trebuie să folosești ceea ce îți oferă natura: De exemplu, dacă ai la îndemână un câine dresat poți să îl pui să latre la ninja. Dacă nu ai câine, caută o piatră mare și trântește-ți-o pe picior. Strigătul tău de durere îi va face să tresară pe ninja care se ascund în copaci, astfel că se vor dezechilibra și vor cădea de la înălțime. Dacă nu găsești nici piatră, în ultimă instanță poți folosi orice pistol-mitralieră Kalașnikov model 1947, care îi va descuraja pe ninja să te mai atace noaptea.”

Producătorii documentarului au anunțat că în curând îl vom putea vedea pe Bear Grylls și în alte situații periculoase, în episoadele intitulate „Cum să supraviețuiești unui bombardament Luftwaffe” și respectiv „Cum să ieși teafăr dintr-o Apocalipsă scăpată de sub control”.

Scris de TNR
16 mai 2012 05:05

Alte articole

Vezi mai mult