Bear Grylls, părăsit de prietenă după ce au mâncat împreună în oraș

Cunoscutul supraviețuitor în sălbăticie Bear Grylls trece acum prin momente extrem de grele. El trebuie să trăiască singur în următoarea perioadă de timp, după ce și-a speriat prietena cu obiceiurile lui culinare.”

Dar să-l lăsăm mai bine chiar pe Bear să ne povestească prin ce a trecut. “Am invitat-o pe prietena mea în oraș, că nu mai aveam nimic în frigider. Am fost într-un loc pe care-l știam, am mâncat niște lucruri foarte hrănitoare și a plecat fiecare la casa lui. Nu știu ce i s-a părut ei, dar nu m-a mai sunat pe urmă și mi-a interzis s-o mai caut. Sincer, n-o înțeleg, pentru că i-am oferit o masă bogată în proteine.”

Fosta prietenă a realizatorului tv are, însă, o altă variantă. “În drum spre restaurant, a găsit pe jos un rahat de câine. Știți la ce mă refer. L-a luat în mână, l-a fărâmițat, că era puțin uscat, l-a dus la nas și pe urma a început să muște din el. Mi-a și explicat de ce a făcut-o. E posibil să mai dureze până ne aduc nouă comanda, a zis. Între timp, organismul pierde energie. Alimentarea în timp util este vitală pentru supraviețuire.

În timp ce mesteca, cu fața schimonosită, rahatul de câine, Bear a explicat că acesta are gust de pilaf uscat mânjit cu maioneză stricată și excremente de maidanez. La restaurant, Bear a comandat friptură de vită la cuptor cu cartofi natur, însă n-a mâncat-o pe toată pentru că i s-a părut că are un miros ciudat și i-a fost frică să nu fie cam veche.

Scris de TNR
17 iulie 2011 07:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult