Becali a alungat toate femeile de pe plajă în Thasos, crezând că e în Athos

Din cauza unei erori regretabile, Gigi Becali a ajuns zilele acestea în Thasos în loc să ajungă pe Muntele Athos, unde își face de obicei concediile în Grecia. Crezând că se află pe Muntele Sfânt, Becali le-a luat la rost pe toate femeile de pe Golden Beach, răstindu-se la ele să plece de acolo, ca să nu atragă privirile sfinților monahi.

”Nu mă așteptam să văd atâta curvăsărie pe Sfântul Munte!”, a strigat indignat Gigi Becali, care l-a chemat și pe Luțu, căruia i-a spus: ”ia-le în spate și du-le de aici, să nu-mi pângăresc eu mâinile cu care țin mătăniile”.

Becali a făcut scandal și la terase, văzând că se consumă bere: ”Nu vă e rușine, păcătoșilor?! Ăsta e loc de închinare și de smerenie! Afară!”, a strigat Becali. Cel mai rău a fost la o tavernă, unde Becali a văzut gyrosul și a făcut o criză de nervi, că pe Athos nu se mănâncă decât de post.

În cele din urmă, Becali și-a dat seama de eroarea comisă și a dat vina pe Waze: ”Asos, Thasos, Athos, să le ia dracu`, pe toate le cheamă la fel!”, a declarat Gigi Becali.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
20 iulie 2023 13:07
Citește mai mult despre: Athos Becali femei Golden Beach plajă thasos

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult