Becali şi Poliţia se chinuie de 2 zile să citească ce au scris vandalii pe gard

Scandalul vandalizării gardului din fața palatului lui Gigi Becali e departe de a se fi terminat. Patronul FCSB și mai mulți polițiști se chinuie de 2 zile să buchisească ce-a scris autorul acolo. Ei bănuiesc că ar fi ceva de rău la adresa lui Becali, dar polițiștii nu exclud să fie scris ceva nasol și de ei.

Polițiștii ar fi încercat să ceară ajutorul trecătorilor și să-i întrebe ce scrie acolo, dar s-au lovit de reacții de genul ”Păi, ce, voi nu vedeți ce scrie? Sunteți analfabeți?”. Un polițist susține că sunt literele prea mari și creierul lui nu e obișnuit cu asemenea dimensiune, deci de-aia. Polițiștii spun că autorul trebuie să fie un om cu facultate, pentru că a scris peste 10 litere.

Becali are totuși niște indicii despre ce scrie pe gardul palatului: ”Aicea scrie Gigi clar, că recunosc. Io așa mă iscălesc, deci logic că știu ce scrie aicea. Dar în rest, e greu, sunt literele făcute de mână străină, eu pricep decât ce-mi scrie Luțu pe bilețelele de pe frigider, de exemplu îmi desenează o oaie și o taie cu un x, asta înseamnă că nu mai avem lapte”, a declarat Gigi Becali.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
16 noiembrie 2021 15:11
Citește mai mult despre: Becali palat poliția

Alte articole

Vezi mai mult