Becali face ordine la FCSB. Patronul echipei s-a inspirat din emisiunea Insula Iubirii pentru a detecta potențialii jucători gay, care sunt inacceptabili la clubul latifundiarului. Becali se va îmbrăca sexy și va merge peste ei în vestiar, cu propuneri provocatoare.becali_ispita_la_fcsb.jpg

”Vă dați seama că m-am pregătit. Nu mă duc așa, pam pam peste ei. M-am uitat la niște clipuri cu homosexualul ăla, Freddie Mercury, l-am sunat și pe Bote, că el e designer, știe, a lucrat cu bărbați de-ăștia, are el un fler, cum să-i iei, ce să le propui. Și n-au scăpare. Mi-am propus să găsesc toți gay-ii de la club și să-i concediez”, a declarat Becali.

Becali susține că va pune jucătorii să se dezbrace, va dansa lasciv în fața lor, le va face masaje jucătorilor, și dacă vreunuia i se scoală, e pierdut. Contractul se anulează imediat. Becali e dispus să meargă până la capăt cu căutarea homosexualilor și a cumpărat un dildo și lubrifiant pentru ceea ce el numește ”proba de foc”, destinată celor mai ascunși homo-fotbaliști.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 12.10.2018 18:37 Monden

National Cinematografic