Becali, votat și anul acesta cel mai bine îmbrăcat bărbat la Gay Pride

Nelipsit la mai toate paradele gay din București din ultimii 10 ani, omul de afaceri a dominat și ediția de anul acesta câștigând, din nou, premiul pentru cel mai bine îmbrăcat bărbat. În ton cu moda, Becali a venit cu un costum făcut special, la comandă, de un croitor vestit, negru cu nuanțe roșii, ce semnifică putere și mister.

„Am eu omul meu care-mi face haine, știe imediat ce vreau. De fiecare dată mă duc la el cu o lună înainte și-i zic: fă-mi și mie un costum că mă duc la parada gay. Omul râde de bucurie de fiecare dată când îl anunț asta, e un băiat bun, de-al nostru, credincios”, a povestit Gigi Becali la ceremonia de înmânare a premiumului.

Organizatorii Paraday Gay l-au omagiat pe Gigi Becali cu ocazia celor 10 ani de când participă la parade gay. „Adevăr vă spun, puțini oameni sunt atât de atașați de comunitatea gay decât Gigi Becali. Mă uit la fețele voastre, pe unii dintre voi vă recunosc, pe alții nu. Ați mai chiulit la paradă, n-ați venit în fiecare an. Dar domnul Gigi, da!”, a cuvântat președintele fundației ACCEPT în aplauzele asistenței.

„Gigi Becali este atât de apropiat de comunitatea noastră cum puțini dintre noi o facem. El merge numai la activități cu bărbați, de la fotbal la mânăstiri. A donat pentru aceste grupuri de homosexuali mai mult decât a donat orice om sau orice asociație. Domnul Becali pune eforturi în fiecare an să vină frumos îmbrăcat la protest, nu cu haine luate de la magazinul LGBTQA+ de la colțul străzii. Este un exemplu pentru noi toți, să-l țină Dumnezeu cel puțin la fel de sătănos ca și până acum!”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

31 iulie 2023 14:08
Citește mai mult despre: Becali parada gay

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult