Bendeac se laudă că a primit cel mai tare compliment: ”Am râs la tine mai mult decât la Dăncilă”

Mihai Bendeac este în culmea fericirii, după ce un fan i-a spus că râde la el mai bine decât la Viorica Dăncila. Asta mai ales după ce chiar Bendeac a recunoscut că-i pare c-a ajuns într-un con de umbră de când Dăncilă a fost pusă premier de Liviu Dragnea.

”Nu e ca și cum m-ar deranja competiția, dar cu Dăncilă este imposibil să te bați”, recunoaște cu sinceritate Bendeac. ”Eu, ca să fac oamenii să râdă, muncesc enorm, repet mult, uneori refac de zeci de ori glumele, în timp ce Dăncilă doar se pune în fața unui microfon și vorbește liber. Și apoi toată lumea râde de Dăncilă, nu la glumele mele. Așa că sunt cum nu se poate mai fericit pentru complimentul primit.”

”Complimente de genul «Ești tare!», «Lol» sau «Hahahahahaha»”, spune Bendeac, ”se dau extrem de ușor – vorba aia, le primește până și colegul meu de emisiune, Cheloo -, în timp ce unul ca «Râd la tine mai mult decât la Dăncilă» se dă o dată la câteva luni. Nu că vreau să mă laud, dar mă simt un Everest al umorului, că până una-alta nimeni nu se poate lăuda că face lumea să râdă mai mult decât Dăncilă.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 mai 2018 16:05

Alte articole

Vezi mai mult