Bendeac, somat să strige de 100 de ori „Jos Băsescu” dacă mai vrea să facă iComedy pe Antene

Conflictul dintre umoristul Mihai Bendeac şi conducerea Antena 1 a atins cote incredibile. Totuşi, postul de televiziune este dispus să negocieze, ba chiar să-l ierte pe comic după ce acesta a invitat în emisiune pe Radu Banciu. „Dacă este dispus să se pocăiască, să rostească rugăciunea de iertare, fireşte că vom continua colaborarea”, a declarat un reprezentant al televiziunii.

Astfel, Bendeac va trebui să spună de 100 de ori Crezul, adică Jos Băsescu, într-o emisiune TV la alegere. „Poate s-o facă invitat la Gâdea, la Dana Grecu sau pur şi simplu să facă o rubrică permanent la el în emisiune cu Jos Băsescu”, spune sursa citată. Colegul său de emisiune, Mickey Haş, va fi obligat doar să facă un filmuleţ special, pe youtube, cu titlul „Jos Băsescu explicat copiilor”.

Conform regulamentului de ordine interioară valabil pentru toţi angajaţii şi colaboratorii trustului intact, la vederea unui superior pe holurile instituţiei, angajaţii de grad inferior trebuie să ia poziţie de drepţi, să pocenească călcâiele şi să strige „Jos Băsescu”, intr-o manieră similară cu a naziştilor care se salutau cu „Heil Hitler”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

15 octombrie 2013 12:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult