Bercea Mondial: Al Treilea Război Mondial e un atac personal îndreptat împotriva mea

De pe patul de spital unde a ajuns de curând, interlopul Bercea Mondial a făcut o serie de declaraţii absolut şocante, care zguduie lumea diplomatică. Îndrăgitul cuţitar din Olt crede că există un plan împotriva sa: „Am auzit în mai multe rânduri vorbindu-se despre conspiraţia mondială, acum judecaţi şi dumneavoastră, împotriva cui ar putea fi făcută dacă nu împotriva lui Bercea Mondial?”

Bercea merge însă mai departe, spunând că lucrurile sunt mult mai grave, fiind vorba chiar de o posibilă agresare fizică a sa.”Mă refer aici la aşa-numitul Al Treilea Război Mondial, despre care se vorbeşte atît de mult zilele astea în media”, a declarat interlopul.

„E în mod clar praf în ochi că Al Treilea Război Mondial ar fi îndreptat împotriva Iranului, se vede şi din nume că de fapt e împotriva mea. E pur şi simplu un atac la persoană, dacă nu era aşa puteau foarte simplu să-i zică altfel, cum a fost cu criza mondială – am făcut plângere că e discriminare la adresa mea şi i s-a schimbat numele în criza financiară. Dar nu-i nimic, o să le dau eu război fără număr”, a încheiat Bercea Mondial.

Scris de TNR
2 februarie 2012 12:02

Alte articole

Vezi mai mult