Bestia cu chip de om! Un român își duce copilul la școală pe jos, nu cu mașina

Zeci de părinți efectiv au înghețat de spaimă cu mâna pe volan când au văzut un părinte care își ducea copilul la școală… PE JOS!!! S-au frecat de mai multe ori la ochi, crezând că nu văd bine, dar din păcate vedeau cât se poate de bine: bestia cu chip uman chiar asta făcea, își ducea copilul la școală pe jos.

„Nu pot să cred că încă mai există oameni cu un asemenea comportament de Ev Mediu“, s-a revoltat un părinte care nu-și închipuia până azi că un copil ar putea fi dus pe jos la școală. „Efectiv mi-a fost frică să ies din mașină când l-am văzut. Un astfel de om e probabil bolnav psihic și e riscant să te apropii de el, că nu știi de ce altceva ar fi în stare.“

Și celorlalți părinți le-a fost frică să iasă din mașini, așa c-au început să-l claxoneze insistent pe inconștientul care își ducea copilul pe jos la școală. Mai mulți părinți responsabili au mers chiar mai departe și au reclamat bestia cu chip uman la protecția copilului. „Un asemenea monstru ar trebui decăzut din drepturile părintești. E inadmisibil să-ți duci copilul pe jos la școală, mai ales pe frigul ăsta“, au căzut de acord toți părinții din mașini.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 ianuarie 2022 05:05
Citește mai mult despre: masina scoala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult