Beţiv disperat! Soţia a schimbat covorul de la uşă şi nu mai ştie unde stă

Ghinion teribil pentru un bucureștean de 36 de ani, care a ajuns să-și petreacă pe casa scării nopțile în care iese cu colegii la niște pahare. De când soția lui a schimbat covorul de la ușă, bărbatul efectiv nu mai reușește să identifice apartamentul în care locuiește. Deși a încercat să-și convingă soția să nu mai schimbe preșul, demersul său n-a avut nici un succes până acum.

”Stau într-un bloc de 10 etaje și becurile de pe etaje nu funcționează, așa că singura mea sursă de lumină este cea a telefonului”, povestește victima. ”Se vede destul de prost și fără preșul din fața ușii mi-e imposibil să nimeresc apartamentul meu. Și, vă dați seama, nu pot să intru la întâmplare, că nimeresc peste vecini, așa că prefer să-mi petrec noaptea pe scară.”

Bărbatul a găsit și vinovații pentru situația lui. ”Păi de când Dedeman are în ofertă și covoare, nu trece săptămână în care soția să nu schimbe preșul sau ceva prin casă”, acuză el. ”De fiecare dată când merge la Dedeman găsește un alt covor care-i place. Uneori intru la mine în casă și n-o mai recunosc, am impresia că am intrat la un vecin, atât de des schimbă acum covoarele. Ar trebui și cei de la Dedeman să facă toate covoarele la fel, să nu fie oferta atât de variată, că mă bulversează complet.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

29 noiembrie 2016 11:11

Alte articole

Vezi mai mult