Veşti bune pentru iubitorii tenisului! Îndrăgita jucătoare româno-canadiană Bianca Andreescu ar urma să îşi prezinte trofeul de la US Open pe Arena Naţională din Bucureşti, ca să ne dea ocazia să o mai huiduim o dată pe Firea.

firea_andreescu_huiduieli.jpg
"Sunt absolut încântat să aud această veste, sper să se confirme", spune Decebal, fan înfocat al tinerei tenismene. "Rar mi-a fost dat să simt aşa o emoţie profundă, aşa un fior lăuntric ca atunci când am auzit, din mii de piepturi, vuietul ăla de huooo Firea. Sigur, e mişto şi tenisul, bravo Bianca, alea-alea, dar mai ales huo Firea!"

"Doamna Firea nu i-a lansat încă Biancăi o invitaţie oficială, dar spune că îi surâde ideea. În plus, sunt presiuni mari, nume importante care încearcă să o convingă să se afişeze din nou în public alături de cineva îndrăgit", a declarat un apropiat al primarului Capitalei.

"Tenis, fotbal, karate, ce-o fi, nu e ca şi cum s-ar huidui altfel în funcţie de sport."

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Monday, 09.09.2019 18:41 Monden

National Cinematografic