Bianca Drăguşanu arată sinistru: a adormit la solar şi i s-au topit silicoanele şi botoxul

Bianca Drăguşanu a postat pe pagina ei de Facebook o poză în care arată absolut sinistru. Obsedată să afişeze un bronz intens inclusiv pe perioada de iarnă, se pare că Bianca Drăguşanu a adormit în timp ce se afla la solar şi, din cauza căldurii formate, siliconul şi botoxul din corpul său s-au topit, făcându-i astfel trupul de nerecunoscut.

„Mă simt urâtă, sunt absolut pocită. N-am mai arătat atât de hidos de dinainte de prima mea operaţie estetică”, ne-a mărturisit asistenta lui Capatos.

Patroana salonului de solar frecventat de Bianca a confirmat, în exclusivitate pentru TNR, incidentul. „Bianca Drăguşanu este o clientă fidelă a salonului nostru, cred că vine de 2 ani la noi. La ultima vizită ea a cerut să nu fie deranjată, că urmează să stea mai mult la aparat, că vrea să se bronzeze intens. Am vorbit cu angajatele să n-o deranjeze pe Bianca, ea s-a dezbrăcat, şi-a luat vibrat…ăăă, deci s-a dezbrăcat şi a intrat în aparatul de bronzat. După câteva ore, una dintre angajate a simţit un miros puternic de plastic topit şi a intrat peste ea. Bianca adormise, iar sânii şi buzele sale arătau oribil”, ne-a spus patroana salonului.

Cu toate acestea, Dan Capatos a dat asigurări fanilor Biancăi care urmăresc „Un show păcătos” că blonda se va întoarce pe platou pâna la sfârşitul lunii. „Situaţia pare gravă, dar să ştiţi că nu este chiar aşa. Sânii şi buzele Biancăi vor fi refăcute de un specialist în chirurgie plastică din America. Săptămâna viitoare Bianca va intra la retopit şi peste încă o săptămâna va fi ca nouă”, a precizat, într-un comunicat de presă, Dan Capatos.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 decembrie 2010 03:12

Alte articole

Vezi mai mult