Bianca Drăguşanu îşi face operaţie estetică şi pe corpul astral!

Bianca nu încetează să şocheze! Fosta iubită a lui Bote a anunţat azi că vrea să-şi facă o operaţie estetică pe corpul astral, deoarece pe cel fizic chiar nu mai are unde, cu toate eforturile medicilor de a mai găsi un loc unde să-i pună silicon.

„Toată lumea spune că acord prera multă atenţie fizicului meu”,explică Bianca, „ei bine, acum o să mă ocup un pic şi de latura spirituală. Am stabilit deja data operaţiei la o clinică de chirurgie plastică astrală din Austria – nu mă operez la noi fiindcă vreau să iasă bine, nu să rămân cu cicatrici pe chakre”. Prietenul ei, fotbalistul Adrian Cristea, a declarat că o susţine 100% în această decizie: „Bianca are un trup perfect, dar corpul astral lasă de dorit. Are aura prea mică şi cam lăsată şi îi e teamă să nu se îngraşe, fiindcă la ea în familie există tendinţa ca după 30 de ani să înceapă să pună kilograme în plus pe corpul astral.”

Mulţi dintre apropiaţii Biancăi cred însă că nu e o idee bună. „Cu câteva luni de exerciţii fizice în planul astral ar putea obţine aceleaşi rezultate”, spun ei. „Să meargă la sală şi să facă meditaţie transcedentală, nu să-şi bage silicon în aură.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
10 iunie 2012 07:06

Alte articole

Vezi mai mult