Uscăciune mare în viaţa intimă a Biancăi Drăguşanu! Preocupate de probleme mai arzătoare, tabloidele n-au mai scris de 3 luni de zile cu cine s-a mai “combinat”, motiv pentru care diva suferă profund din lipsă de sex.

bianca_dragusanu_trista.jpg
“De regulă, când am chef să... ştiţi voi, sun la Cancan, să dea şi ei un anunţ”, a explicat Bianca. “Alteori, vin ei la mine şi-mi zic: Bianca, vezi că am scris că te-ai cuplat cu X-ulescu. Mă duc la X-ulescu şi îndeplinim profeţia... Dar în ultimele luni n-a mai fost picior de paparazzi pe-aici. Ca urmare, n-am făcut sex de prin august, când au dat la TV că m-a agăţat un turc în Bamboo.”

“Acum m-aş mulţumi să scrie şi că m-am cuplat cu Botezatu din nou, cu sex sigur nu s-ar lăsa da’ măcar un pupic pe obraz aş mai primi şi eu”, a continuat să se plângă îndrăgita vedetă.

“Sigur, aş putea să fac sex ca oamenii simpli, fără ‘media coverage’, dar n-am ajuns încă atât de disperată”, a încheiat Bianca, venind dinspre o clinică de injectat colagen în pleoape. “Apropo, vă plac pleoapele mele noi? Le-am luat la ofertă, 4 la preţ de 2!”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 18.11.2015 19:49 Monden

National Cinematografic