Bianca Drăguşanu n-a mai făcut sex de 3 luni, fiindcă n-au scris tabloidele cu cine e cuplată

Uscăciune mare în viaţa intimă a Biancăi Drăguşanu! Preocupate de probleme mai arzătoare, tabloidele n-au mai scris de 3 luni de zile cu cine s-a mai “combinat”, motiv pentru care diva suferă profund din lipsă de sex.

“De regulă, când am chef să… ştiţi voi, sun la Cancan, să dea şi ei un anunţ”, a explicat Bianca. “Alteori, vin ei la mine şi-mi zic: Bianca, vezi că am scris că te-ai cuplat cu X-ulescu. Mă duc la X-ulescu şi îndeplinim profeţia… Dar în ultimele luni n-a mai fost picior de paparazzi pe-aici. Ca urmare, n-am făcut sex de prin august, când au dat la TV că m-a agăţat un turc în Bamboo.”

“Acum m-aş mulţumi să scrie şi că m-am cuplat cu Botezatu din nou, cu sex sigur nu s-ar lăsa da’ măcar un pupic pe obraz aş mai primi şi eu”, a continuat să se plângă îndrăgita vedetă.

“Sigur, aş putea să fac sex ca oamenii simpli, fără ‘media coverage’, dar n-am ajuns încă atât de disperată”, a încheiat Bianca, venind dinspre o clinică de injectat colagen în pleoape. “Apropo, vă plac pleoapele mele noi? Le-am luat la ofertă, 4 la preţ de 2!”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
18 noiembrie 2015 17:49
Citește mai mult despre: bianca dragusanu paparazzi sex tabloide

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult