Bianca Drăguşanu: „N-aş accepta incinerarea. Mai bine topită, pentru ca plasticul să fie refolosit”

Discuţiile interminabile despre incinerarea lui Sergiu Nicolaescu i-au atras atenţia şi Biancăi Drăguşanu. Fiinţa care apare în tabloide sub acest nume spune că ea nu ar accepta niciodată să fie incinerată, mai ales că medicii plasticieni cu care a lucrat de-a lungul timpului i-au explicat la ce riscuri s-ar expune.

„Când peste 30% din corpul tău este plastic”, a povestit Bianca Drăguşanu, „incinerarea va decurge cu probleme. Înhumarea, la fel, nu este indicată, pentru că plasticul nu este biodegradabil şi aş afecta negativ mediul. Specialiştii mi-au recomandat să optez pentru topire, pentru ca plasticul pe care îl am în corp să fie refolosit pentru înfrumuseţarea şi altor femei.”

Bianca spune că topirea este cea mai bună soluţie în cazul ei şi pentru că, odată cu trecerea anilor, procentul de plastic din corpul ei va creşte constant. „Dacă ajung şi eu la 82 de ani, precum Sergiu Nicolaescu, probabil la momentul acela voi fi o femeie 100% din plastic”, spune Bianca.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
9 ianuarie 2013 17:01

Alte articole

Vezi mai mult