Noapte albă pentru vecinii Biancăi Drăgușanu, după ce asistentei TV i s-a spart o buză. Râuri de botox au țâșnit efectiv din buza ei, provocând inundații masive pe nu mai puțin de patru etaje. Vecinii și-au petrecut toată noaptea cu ligheane și prosoape în față, încercând să scoată din apartamente botoxul scurs din buza Biancăi.bianca_buza_sparta.jpg

”Bine, dracului, că nu i s-a spart vreo țâță, că mătura viitura tot blocul, nu scăpam doar c-o inundație”, a glumit amar unul dintre locatari. ”Dar tot nu înțeleg cum poate băga atâta botox și silicon în ea. Că s-a spart și anul trecut țeava de apă rece, dar n-a fost nici pe departe o inundație așa mare ca acum.”

La această oră, nu mai puțin de trei vulcanizatori se chinuie să închidă spărtura din buza Biancăi. ”Noi i-am băgat vaselină în buză, că botox n-avem de unde, dar nu ne lasă să peticim gaura. E nemulțumită, zice că nu-i place mirosul de vaselină, că fix așa mirosea și fostul ei iubit, Cătălin Botezatu, și îi aduce aminte de el”, a povestit unul dintre vulcanizatori.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Saturday, 04.05.2019 10:45 Monden

National Cinematografic