Bianca Drăgușanu și-a inundat vecinii cu botox după ce i s-a spart buza

Noapte albă pentru vecinii Biancăi Drăgușanu, după ce asistentei TV i s-a spart o buză. Râuri de botox au țâșnit efectiv din buza ei, provocând inundații masive pe nu mai puțin de patru etaje. Vecinii și-au petrecut toată noaptea cu ligheane și prosoape în față, încercând să scoată din apartamente botoxul scurs din buza Biancăi.

”Bine, dracului, că nu i s-a spart vreo țâță, că mătura viitura tot blocul, nu scăpam doar c-o inundație”, a glumit amar unul dintre locatari. ”Dar tot nu înțeleg cum poate băga atâta botox și silicon în ea. Că s-a spart și anul trecut țeava de apă rece, dar n-a fost nici pe departe o inundație așa mare ca acum.”

La această oră, nu mai puțin de trei vulcanizatori se chinuie să închidă spărtura din buza Biancăi. ”Noi i-am băgat vaselină în buză, că botox n-avem de unde, dar nu ne lasă să peticim gaura. E nemulțumită, zice că nu-i place mirosul de vaselină, că fix așa mirosea și fostul ei iubit, Cătălin Botezatu, și îi aduce aminte de el”, a povestit unul dintre vulcanizatori.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
4 mai 2019 08:45
Citește mai mult despre: Bianca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult