Bianca Drăguşanu şi-a mărit iar buzele şi acum poate desfunda chiuveta cu ele

Cu toții o cunoaștem pe Bianca Drăgușanu ca vedetă, mamă și actriță dar puțini știu că diva este și o abilă femeie de afaceri. Astfel, în urmă cu două săptămâni și-a făcut o nouă operație de mărire de buze și acum poate desfunda chiuvete doar cu gura.

„Chiar ieri a trecut Bianca pe la mine că aveam o problemă cu chiuveta din bucătărie. Când i-a dat o pompă am auzit cum sfârâia și sifonul de la baie, așa tiraj avea. De fapt știam asta, că mai auzisem de la mai mulți prieteni că e bună”, a declarat Cătălin Botezatu, un apropiat al artistei care a cerut-o de mai multe ori de nevastă pentru că este foarte heterosexual.

Bianca Drăgușanu are deja sute de comenzi de la domni bogați din București dar și din provincie, care au locuințe de mari dimensiuni, cu multe chiuvete care de care mai înfundate. „Una e să-ți vină un instalator păros să-ți rezolve problema, alta e când vine Bianca Drăgușanu cu două dansatoare după ea și ți-o desfundă de-ți țiuie urechile”, a declarat un proprietar de chiuvetă înstărit din România.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

19 decembrie 2018 17:08
Citește mai mult despre: bianca dragusanu buze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult