Bianca lui Bote, surprinsă de paparazzi alături de Romeo Surdu

Romeo Surdu, fotbalist la o echipă din Liga I (echipa aia condusă de Gigi Becali, îmi scapă numele acum), a fost surprins de paparazzi TNR într-un hotel de lux din Bucureşti, unde s-a întâlnit cu Bianca lui Bote. Din informaţiile noastre, întâlnirea a durat mai puţin de două minute, întrucât la mijloc a fost o gravă confuzie. Bianca intenţiona, de fapt, să se întâlnească cu Mutu, însă din greşeală i-a dat sms cu locul şi ora întâlnirii lui Surdu.

 

„Da, este adevărat, am încurcat numele fotbaliştilor. Eu pe Adrian îl ştiu după numele mic, nu-i ştiam exact numele de familie. L-am căutat în agendă la B, credeam că îl am trecut Briliantul, dar nu era aşa. Şi, tot umblând prin agenda telefonică, am dat de Surdu. Eram convinsă că e vorba de Adrian. Oricum, i se poate întâmpla oricui să facă confuzie între Mutu şi Surdu”, ne-a declarat blonda lui Bote.

Din păcate, n-am reuşit să obţinem şi punctul de vedere al lui Romea Surdu. Deşi ne-a răspuns la telefon, când a auzit întrebarea noastră s-a făcut că nu ne mai aude şi ne-a închis telefonul.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
25 martie 2010 09:52
Citește mai mult despre: blonda lui Bote Mutu paparazzi surdu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult