Bianca nu îl invită pe Măruţă la nuntă, de teama unui dar mic

Decizie de ultimă oră luată de Bianca Drăguşanu în ceea ce priveşte nunta în care va fi implicată ca mireasă. Deşi iniţial îl pusese pe lista de invitaţi, vedeta l-a şters în utimul moment pe Cătălin Măruţă, temându-se că acesta va veni cu un dar mic, cu care nu îşi va achita nici măcar consumaţia.

“Sunt tot felul de zvonuri cum că Măruţă ar avea darul mic. Am vorbit cu prietene care l-au mai invitat la nunţile lor şi toate au fost dezamăgite. Mi-au spus că n-au simţit nimic la total, când i-au desfăcut plicul”, a declarat Bianca.

Vedeta îl sfătuieşte pe moderator să nu mai fie atât de zgârcit. “Fiind însurat, el ar trebui să ştie cât de important e să ajuţi o tânără ca mine, care începe un nou drum în viaţă. Păi Cabral, de exemplu, dă câte 30 de milioane pe la nunţi, de o vezi pe mireasă ruptă-n două de fericire”, spune Bianca.

Cătălin Măruţă spune, însă, că nu are de gând să se schimbe. “Eu aşa am fost dintotdeauna. Ştiu că unii au darul de 12-13 milioane, poate chiar de 20, dar eu, de când eram mai mic şi am început să mă duc pe la nunţi, nu depăşesc 1 milion. Eu, mă simt bine când dau 1 milion, e treaba miresei vrea mai mult. Nunta nu trebuie făcută pentru bani”, a declarat moderatorul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
11 septembrie 2013 06:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult