Biblia Primăriei Bucureşti a fost înlocuită, pentru că Tudy a pus mâna aia pe ea când a jurat

Situație jenantă la Primăria Capitalei, unde Biblia instituției, donată de Patriarh, a trebuit să fie înlocuită, după ce viceprimarul Tudy a depus jurământul pe ea, atingând-o chiar cu mâna aceea, cu care și-a provocat singur marele păcat al onaniei și se bănuiește că ar fi făcut și malahii tot cu ea.

”Mai normal era să jure cu mâna pe un CD de manele, sau pe chiloții Zăvorancei, lucruri în care dl viceprimar crede. Uite, Nicușor Dan a avut bun simț și la investirea în funcția de consilier a venit cu o culegere de Gheba și a jurat pe ea. Măcar dacă domnul Tudy punea mâna stângă, nu aia dreaptă, cu care știm toți ce onanie a făcut. Eu am simțit că orbesc numai când m-am uitat la înregistrarea video”, explică Victor T, consilier de la Primăria Capitalei.

Biblia a fost ridicată de o echipă de intervenție, cu costume de protecție și va fi distrusă prin ardere, pentru că se pare că Tudy ar fi atins cu mâna respectivă chestii mult mai dezgustătoare decât propriul penis, mai precis pe Oana Zăvoranu.

Scris de Ionut
8 iulie 2016 00:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult