Paranghelie non-stop în biblioteca Universităţii de Medicină şi Farmacie, după ce Carmen Şerban a filmat un clip de manele în incintă. Sute de studenţi la Spiru vin în valuri la bibliotecă, atraşi de calitatea actului educaţional de acolo, potrivit rectorului UMF, care a pus o taxă modică de 50 lei pentru intrare, în care ai incluse un shot de tequila şi un loc asigurat la galeria cu cărţi rare.paranchelie_umf.jpg

Studenţii de la Medicină spun că nu-i deranjează prezenţa cocalarilor în bibliotecă. "Chiar ne ajută, pentru că sunt mulţi cu patologii interesante, mai ales pe boli psihice, dar şi mulţi cu defecte genetice. E fascinant să-i studiem", spun studenţii.

Cei atraşi în bibliotecă de clipul lui Carmen Şerban vin şi de la alte facultăţi, precum Politehnica, pentru că în clip e şi o fată, specimen cu care politehniştii nu prea se întâlnesc.

Ca să nu pară nişte gherţoi fără educaţie, cocalarii de la Spiru întreabă la poartă: “Donde esta la biblioteca?”, la care portarul le răspunde“Que hora es?”, apoi îi lasă să intre.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Tuesday, 19.12.2017 13:14 Monden

National Cinematografic