Paranghelie non-stop în biblioteca Universităţii de Medicină şi Farmacie, după ce Carmen Şerban a filmat un clip de manele în incintă. Sute de studenţi la Spiru vin în valuri la bibliotecă, atraşi de calitatea actului educaţional de acolo, potrivit rectorului UMF, care a pus o taxă modică de 50 lei pentru intrare, în care ai incluse un shot de tequila şi un loc asigurat la galeria cu cărţi rare.paranchelie_umf.jpg

Studenţii de la Medicină spun că nu-i deranjează prezenţa cocalarilor în bibliotecă. "Chiar ne ajută, pentru că sunt mulţi cu patologii interesante, mai ales pe boli psihice, dar şi mulţi cu defecte genetice. E fascinant să-i studiem", spun studenţii.

Cei atraşi în bibliotecă de clipul lui Carmen Şerban vin şi de la alte facultăţi, precum Politehnica, pentru că în clip e şi o fată, specimen cu care politehniştii nu prea se întâlnesc.

Ca să nu pară nişte gherţoi fără educaţie, cocalarii de la Spiru întreabă la poartă: “Donde esta la biblioteca?”, la care portarul le răspunde“Que hora es?”, apoi îi lasă să intre.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 19.12.2017 16:14 Monden

National Cinematografic