Biblioteca de la Medicină, luată cu asalt de sute de studenţi de la Spiru, că au văzut că acolo se bagă manele

Paranghelie non-stop în biblioteca Universităţii de Medicină şi Farmacie, după ce Carmen Şerban a filmat un clip de manele în incintă. Sute de studenţi la Spiru vin în valuri la bibliotecă, atraşi de calitatea actului educaţional de acolo, potrivit rectorului UMF, care a pus o taxă modică de 50 lei pentru intrare, în care ai incluse un shot de tequila şi un loc asigurat la galeria cu cărţi rare.

Studenţii de la Medicină spun că nu-i deranjează prezenţa cocalarilor în bibliotecă. „Chiar ne ajută, pentru că sunt mulţi cu patologii interesante, mai ales pe boli psihice, dar şi mulţi cu defecte genetice. E fascinant să-i studiem”, spun studenţii.

Cei atraşi în bibliotecă de clipul lui Carmen Şerban vin şi de la alte facultăţi, precum Politehnica, pentru că în clip e şi o fată, specimen cu care politehniştii nu prea se întâlnesc.

Ca să nu pară nişte gherţoi fără educaţie, cocalarii de la Spiru întreabă la poartă: “Donde esta la biblioteca?”, la care portarul le răspunde“Que hora es?”, apoi îi lasă să intre.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 decembrie 2017 14:14
Citește mai mult despre: Bibliotecă Carmen Şerban manele Spiru Haret UMF

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult