Bicicleta e demodată! O gaşcă de tineri s-a ambiţionat să meargă cu trotineta la mare

E deja banal să mergi la mare cu bicicleta! Asta consideră un tânăr din sectorul 3 al Capitalei, care şi-a invitat recent toţi prietenii la o excursie solicitantă, dar inedită: “Cu trotineta la mare”.

Cei 174 de tineri s-au împins cu piciorul de asfalt cale de peste 250 km, zburdând ca nişte căprioare pe drumul spre Vama Veche. “A fost fenomenal, o realizare unică în istoria trotinismului românesc! În plus, ne-am distrat de minune, am râs, am glumit, am oprit din loc în loc să bem o cafea şi să ne facem selfie-uri în lanul de floarea-soarelui… Ştiţi voi, ce face lumea când merge la mare.”

“Mai mult, unul dintre noi a filmat o bună parte din drum. O să trimitem filmuleţul la NESCAFÉ 3in1 Experiences, să le arătăm afurisiţilor de biciclişti ce înseamnă o aventură cu gaşca!”, a declarat tânărul, peste măsură de pasionat de trotineta sa.

“Dacă încercaţi şi voi, să aveţi întotdeauna o roată de rezervă în buzunar”, adaugă un membru al expediţiei, înainte de a se arunca în sfârşit în mare pentru a se răcori.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 august 2015 10:08

Alte articole

Vezi mai mult