Un corporatist din Pipera a rămas fără cuvinte atunci când un biciclist Uber i-a livrat o ciorbă comandată tocmai dintr-un restaurant din Centrul Vechi în doar 8 minute.

biciclist_uber_eats.jpg ”Eram într-un meeting cu Country Manager-ul nostru, când am văzut că aveam lunch-ul deja livrat. Eu mă gândeam că îi va lua 45 de minute. Nu pot să spun că am fost delighted, mi-a dat schedule-ul peste cap, a trebuie să refac timesheet-ul pe ziua aia”, spune, încă sub șoc, clientul Vivian Ganea.

”Pur și simplu am vrut să livrez ciorba încă fierbinte. Se putea și mai bine, dar eram la final de program, tocmai livrasem înainte o comandă din Dristor în Mogoșoaia”, a spus, modest, curierul de mâncare Flavius Ghidonaru.

Nu sunt însă toate roz pentru tânărul sportiv. El a fost înregistrat de aparatul radar al Poliției în timp ce gonea pe calea Floreasca cu peste 50 de kilometri la oră, iar oamenii legii l-au supus la test.

”Din primele cercetări, rezultă că numitul Flavius G., în vârstă de 31 de ani, a condus bicicleta proprietate personală sub influența unor substanțe interzise. Cercetările au fost preluate de secția Bicicliști, Trotinești, Birjari din cadrul Poliției Capitalei”, se arată într-un comunicat al instituției.

Dacă va fi prins dopat, biciclistul va fi amendat și obligat să livreze 10 comenzi purtând în spate rușinoasa cutie roz de la o firmă concurentă. 

Autor: Dan Arsenie

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Monday, 14.10.2019 13:19 Monden

National Cinematografic