Big Mac dublu, retras de pe piaţă pentru că se răsturnau curierii cu el

Veşti proaste pentru amatorii de turnuri de carne înalte şi instabile de 800 de calorii! McDonald’s a anunţat retragerea de pe piaţă a noului Big Mac dublu, după ce peste 30 de curieri s-au răsturnat cu bicicleta încercând să îl livreze.

„A fost un experiment haios să îndopăm oamenii cu un burger cu 4 chiftele, dar chiar nu ne permitem cheltuielile de spitalizare şi reparaţii pentru atâţia curieri. În această perioadă, oamenii sunt reticenţi să vină în persoană, cu roaba, să-şi ridice burgerii, iar atrocitatea aia nu se poate căra cu bicicleta, după cum ne-au dovedit săptămâna trecută legile fizicii”, a precizat îndrăgitul CEO Ronald McDonald, pictându-şi pe faţă o lacrimă foarte convingătoare.

„Stai, asta înseamnă că n-o să avem nici Big Mac triplu luna viitoare?”, au întrebat mii de români care ţineau post încă din 2017 în aşteptarea burgerului mult visat.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
26 octombrie 2020 11:10

Alte articole

Vezi mai mult