Bilanţ tragic: 4 morţi la prima ediţie a Festivalului de Brainstorming de la Caracal

Încă un obicei funest, importat din Occident, face victime în zonele defavorizate ale României! Este vorba despre brainstorming, o practică inventată pe coasta de est a SUA şi care constă în folosirea minţii pentru a concepe idei – uneori solitar, alteori în cuplu sau chiar în grup.

Adepţii spun că brainstormingul e sănătos şi ajută la descoperirea de sine. În această duminică, însă, un festival al amatorilor de brainstorming din Caracal s-a soldat cu 4 morţi şi 32 de răniţi.

Dintre persoanele care n-au putut fi salvate de medici, două par a fi căzut victime extenuării, iar alte două au fost linşate de ceilalţi caracaleni. Potrivit Poliţiei, câteva zeci de localnici au pus mâna pe furci şi topoare ca să oprească „orgia păgână“ de brainstorming şi să-i alunge pe practicanţi.

„I-am văzut cum se strâng noaptea la brainstorming, ca tâlharii. Au un guru al lor, care-i învaţă să «gândească », să «emită ipoteze » şi să le «verifice ». Ăştia sunt cu Satana, maică“, spune Robert Acrișor, bibliotecarul din Caracal.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
8 ianuarie 2023 05:22
Citește mai mult despre: caracal

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult