Bilanțul weekendului: 2 milioane de fraieri la mare, 350 de bazați la Geoagiu Băi

Încă un weekend de vară, încă un bilanţ sumbru pentru România! Cifrele oficiale ale INS arată că şi în acest sfârşit de săptămână, mai bine de 2 milioane de fraieri s-au îmbulzit la hamsii expirate şi nisip cu chiştoace pe Litoral, în timp ce doar 350 de boşi au petrecut un sejur de vis, demn de nişte monarhi absoluţi, în confortul şi răsfăţul oferite de minunata destinaţie Geoagiu-Băi.

Cei 350 de români care cunosc secretul vieţii recunosc că n-au făcut multă reclamă Geoagiului, tocmai ca să nu se strice ca Vama Veche. „Cum ar fi să vin aici, la ştrandul mineral recomandat pentru anemii şi nevroze, şi să găsesc pe cineva mâncând seminţe şi ascultând manele? Cu siguranţă aş fi mâhnit şi aş spune că Geoagiu nu mai e ce a fost”, spune un turist care doreşte să-şi păstreze anonimatul, dar vă garantăm că e cineva de succes şi un mare intelectual.

„Să nu uităm că Geoagiu-Băi a fost clasificată în 2008 ca staţiune turistică de interes naţional, iar în 2010 a primit titlul de Destinaţie turistică de excelenţă a României”, se laudă Marcel, proprietarul exclusivistului hotel de 9 stele din Geoagiu-Băi, care are doar 2 camere şi unde se stă doar pe bază de recomandare şi CV.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
30 august 2021 08:44
Citește mai mult despre: geoagiu bai litoral turism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult