Bill Gates, cel mai sărac om din lume după ce şi-a rezervat cameră la Poiana Braşov de Revelion

Până nu de mult cel mai bogat om din lume, magnatul Bill Gates a devenit oficial cel mai sărac om din lume după ce a achitat integral un sejur de Revelion la Poiana Braşov. Deşi nu şi-a permis taxa suplimentară pentru masa festivă, fostul miliardar declară că se va mulţumi cu salam pe ziar, câtă vreme are ocazia să petreacă trei zile într-un loc la care oligarhii ruşi, şeicii petrolului şi bancherii de pe Wall Street pot numai să viseze.

“Nu-mi pasă că acum sunt lipit pământului, mă descurc eu cumva”, explică fondatorul Microsoft. “Asta mi-am zis când am început să-mi clădesc imperiul, acum zeci de ani. Că nu vreau să mor fără să fi făcut un Revelion în Poiană. După zeci de ani de muncă, economisind fiecare bănuţ, acel moment a devenit realitate. Să-şi bage Abramovici şi Buffett unghia-n gât! Mă duc la Poiana Braşov, chiar dacă după aceea voi fi nevoit să locuiesc într-o cutie de carton.”

Presa locală speculează că printre serviciile de lux de care se va bucura Bill Gates de Revelion la Poiana Braşov se vor număra apa caldă, micul dejun inclus în prima dimineaţă şi un program artistic de excepţie cu Aurelian Temişan.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
28 noiembrie 2012 16:11

Alte articole

Vezi mai mult