A stârnit controverse dar și admirație, fără îndoială Cătălin Botezatu este un fashion icon și un personaj extrem de interesant al României moderne. Filmul inspirat din viața sa surprinde fără îndoială aspecte mai puțin cunoscute din viața creatorului de modă. 

botezatu-curios-si-iute.jpg

Rolul lui Cătălin Botezatu va fi interpretat de actorul Dorian Popa, despre care producătorii cred că are ce trebuie pentru a juca un designer de modă extrem de heterosexual. „Binențeles că vor fi și femei în film, pentru că asta îi plac lui Cătălin foarte mult, femeile, la maxim îi plac, nu vă luați după ce zice lumea, cu femei o să fie”, a declarat unul din producători.

Filmul va prezenta modul în care Cătălin Botezatu a început să privească lumea prin ochii săi de artist și a tras concluzia că, dacă e s-o îmbunătățească cu ceva, e să facă niște chiloți mult mai faini pentru bărbați, niște chiloți în care bărbații să arate bine, să le pună în valoare formele, picioarele musculoase, pelvisul și voluptatea animalică. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 09.08.2019 15:44 Monden

National Cinematografic