Biografia lui Steve Jobs va avea mai multe versiuni: SJ 1, SJ 2, SJ 3, SJ 4 şi SJ 4S

Biografia fondatorului Apple, ”Steve Jobs”, scrisă de Walter Isaacson, a fost comandată în avans de zeci de mii de persoane, cu toate că va fi lansată abia pe 21 noiembrie. Editura Apple Publishing a anunţat că prima ediţie a cărţii, cunoscută drept „Steve Jobs 1”, va conţine numeroase greşeli de tipar şi chiar 2 pagini lipsă, erori care vor fi corectate în versiunea următoare, „Steve Jobs 2”.

Pentru primăvara lui 2012, Apple Publishing a anunţat „Steve Jobs 3”, cu exact acelaşi conţinut, dar cu copertă de culoare albă. După care, în 2013, vor fi lansate versiunile ”Steve Jobs 4” şi „Steve Jobs 4S”, care vor conţine 5 pagini suplimentare, vor avea copertă cartonată, iar în cazul „Steve Jobs 4S” se va folosi mai mult lipici la legarea paginilor. Evident, cu cât versiunea e mai înaintată, cu atât va creşte şi preţul biografiei.

Apple Publishing sunt totuşi îngrijoraţi de zvonurile conform cărora în China ar fi apărut o copie a primei ediţii care, în ciuda titlului uşor modificat („Stiff Jobs”), are acelaşi conţinut ca varianta oficială, cu excepţia paginilor lipsă şi a greşelilor, care au fost corectate. Apple Publishing a denunţat această ediţie-pirat drept o tentativă absolut ruşinoasă de exploata pentru profit durerea pricinuită de dispariţia lui Steve Jobs.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
7 octombrie 2011 10:47

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult