Bird Box Challenge. Un român a mers pe stradă legat la ochi şi după o oră era în chiloţi

Provocarea Netflix Bird Box Challenge s-a transformat rapid într-un episod Naked and Afraid pentru un bărbat din Bucureşti. Inspirat de Bird Box, o mizerie de film cu Sandra Bullock şi nişte copii urâţi, acesta a decis să-şi petreacă o zi legat la ochi cu o eşarfă, dar la câteva minute după ce a ieşit pe stradă a fost jefuit de necunoscuţi.

”L-am văzut când a intrat în pasaj la Sf. Gheorghe ca să se ducă în Centrul vechi şi când a ajuns în faţa statuii Lupoaicei era deja în chiloţi”, declară un martor ocular. Acesta spune că imprudentul a fost urmărit de nişte indivizi dubioşi care îi ziceau să deschidă ochii, ca să vadă ceva frumos, dar el ştia că în centrul Bucureştiului nu vezi decât mizerie, sărăcie şi nesimţire, aşa că nu i-a deschis.

După două ore prin centru, plimbarea amatorului de senzații tari s-a încheiat brusc, pentru că a căzut într-un canal neacoperit, după ce a fost împins de un taximetrist, care era deranjat că omul traversează mult prea încet.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
4 ianuarie 2019 19:01

Alte articole

Vezi mai mult