Jurnaliștii au lăsat ipocrizia la o parte și s-au adunat în număr mare în birtul Gării de Nord, ca să sărbătorească că a trecut legea care-i scapă de plata impozitului pe venit. În mai puțin de o oră birtul a devenit neîncăpător pentru hoarda de ziariști care a dat năvală acolo, așa că unii au fost nevoiți să ia metroul două stații, până la birtul din Piața Crângași.

cheful_presei.jpg În birt au ajuns și unii jurnaliști care nici măcar nu știau de eliminarea impozitului, dar se aflau întâmplător în Gara de Nord, că așteptau pachetul trimis de părinți prin conductorul de tren. Voioșia pentru aceștia e chiar mai mare, că s-au trezit și cu salariul mărit, și cu pachet de la părinți în decurs de mai puțin de-o oră.

Bineînțeles, cum unele obiceiuri mor greu o bună parte din jurnaliști au intrat în birt cu pet-uri de bere luate de la supermarket, dar și cu pungi de sticksuri sau alune. Și când jurnaliștii erau convinși că ziua de azi nu poate să devină mai bună, au mai primit o veste extraordinară: li s-a dat voie să fumeze în interior - pe motiv că practic e eveniment privat, că sunt numai jurnaliști în birt.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 11.02.2020 21:12 Monden

National Cinematografic